Ιατρείο Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων
Ιωάννης Α. Θεοδωρόπουλος Περιοδοντολόγος, DDS MSc

Το ιατρείο

Το ιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2005 στην πόλη της Καλαμάτας. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη διάγνωση κ θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου και τη αποκατάσταση με τη χρήση οδοντικών (οστεοενσωματούμενων) εμφυτευμάτων.

Σκοπός του ιατρείου είναι πλήρης, σύγχρονη, εξειδικευμένη και τεκμηριωμένη παροχή υπηρεσιών, σε όλο το φάσμα της περιοδοντολογίας και των οδοντικών εμφυτευματων. Σε συνεργασία με τον θεράποντα γενικό οδοντίατρο ή άλλους ειδικευμένους συναδέλφους στοχεύουμε στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας, λειτουργικότητας και αισθητικής του ασθενούς.

Πολιτική του ιατρείου μας η υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες, που θα πρέπει να μην υστερούν σε τίποτε σε σχέση με τα σύγχρονα διεθνή δεδομένα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε άλλα εξειδικευμένα ιατρεία της Αθηνάς ή του εξωτερικού. Κυρίως όμως βασική μας αρχή η εφαρμογή θεραπείας και τεχνικών απόλυτα βασισμένες στην τεκμηρίωση όπως προκύπτει από την διεθνή βιβλιογραφία και έρευνα.

Τέλος, αλλά πιστεύουμε πολύ σημαντικό, διαρκής μας επιδίωξη είναι οι παρεχομενες υπηρεσίες μας να χαρακτηρίζονται από συνεπεία και ασφάλεια. Προσδοκούμε να είστε ασφαλείς και να αισθάνεστε ασφαλείς.

Σας περιμένουμε για να χτίσουμε μαζί μια σχέση εμπιστοσύνης, με σκοπό της αποκατάσταση και διατήρηση της στοματικής σας υγείας και τελικά την ποιότητα ζωής.